Informasjon fra menigheten i disse tider

Vi følger med på smittesituasjonen, og oppdaterer løpende informasjonen om vår virksomhet herunder:

Siden smitten øker i samfunnet har vi fått beskjed om å begrense våre nærkontakter i enda større grad enn før. Erna Solberg ber oss om å være mest mulig hjemme, og på den måten bekjempe smitteøkningen.

Nå er det kommet ny smittevernveileder fra Kirkerådet/ KA, og den inneholder noen nye tiltak og anbefalinger. De viktigste er disse:

- Vi anbefales å pause våre tilbud utenom gudstjenester og kirkelige handlinger, men med lokale vurderinger utifra smittesituasjonen.

- Kirkene har ikke fastmonterte stoler, og dermed blir det kun anledning til å ha 50 deltagere i kirkerommet fra mandag 9.november. Du kan melde deg på gudstjeneste når vi legger ut påmeldingslenke før helgen eller sende ditt navn på sms til 41221521 (daglig leder). Frist: innen kl 15 på fredag.

Dette gjelder i første omgang ut november. Så følger vi situasjonen nøye og justerer etter hva som skjer videre.

I Sørnes menighet, og i Solakirkene tar vi dette på alvor. I løpet av de nærmeste dagene vil det bli mer og mer klart hvilke av våre tilbud vi kan fortsette med, og hvilke tilbud som må settes på vent de nærmeste ukene. Dette vil vi oppdatere i kalenderen på denne siden. Du får også informasjon dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev på mail.

Vi vil legge til rette for trygge arrangement i de tilbudene som opprettholdes og vi vil også være mer på nett.

I de tilfellene vi møtes minner vi om:

• Hold minst 1 meter avstand
  • Ha god håndhygiene
  • Ingen med forkjølelsessymptomer kan delta
  • Deltagere registreres med navn og telefonnummer (gjerne forhåndskrevet lapp)