4 årsbok

4 årsbok - Utdeling av "Min kirkebok" til 4-åringer

VELKOMMEN

Det er med glede vi inviterer deg som er 4 år (født 2018) til å motta «Min Kirkebok». Utdelingen vil skje på familiegudstjenesten søndag 25. september kl. 11.00 i Sørnes kirke. Alle 4-åringene inviteres også til en liten samling  m/is i kirken onsdag 21. september 17.00-17.30.

Boka deles ut til alle 4-åringer i menigheten vår. «Min Kirkebok» inneholder både flere kjekke sanger, og fortellinger fra hverdagsliv og Bibel. Fine illustrasjoner og enkelt språk gjør at vi også tror denne boka vi være til stor glede for 4– åringene. Det er selvfølgelig mulig å bare delta på en av samlingene. Dersom ingen av dagene passer, og dere likevel ønsker boka, ta kontakt med trosopplæringsleder  Ingvild Pettersen.

Boka er gratis for alle.

Påmelding her: 4årsbok påmelding