Tårnagenthelg

Påmelding til Tårnagenthelg 8.-9. februar 2020

Kjære 3. klassing

Påmelding her

Vi i Sørnes menighet har gleden av å invitere deg til å være Tårnagent i kirken. Her kan du utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene. Agentene vil i løpet av lørdagen få løse oppdrag og mysterier, se film og spise pizza. Du vil få en egen agentkode, og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva agentene har holdt på med.

Tårnagentene vil være sammen både lørdag og søndag.

Agentene møtes i kirken:

lørdag 8. Februar 15:00-18:00. Søndag 9. februar 10:40-12:30.

Helgen avsluttes ved at alle agentene blir med på gudstjeneste. Foreldre, søsken og venner inviteres også til denne spennende tårnagentgudstjenesten.

Arrangementet er gratis!

Viktig informasjon til foresattte:

Påmlding ved å trykke her

Gi her beskjed i påmeldingen om eventuelle allergier eller spesielle behov vi skal ta hensyn til. Skriv gjerne detaljert, slik at vi kan legge til rette så godt som mulig!

Det vil også bli tatt bilder i løpet av kvelden, som gjerne brukes i menighetsblad, kirkens ukemail ol. Gi beskjed dersom dere ikke ønsker at deres barn er med på bilder fra arrangementet.

Foreldrehjelp

Vi håper at mange 3.klassinger har lyst til å være med! Derfor setter vi stor pris på litt ekstra hjelp fra dere foreldre.

Foreldrehjelp er å være med noen timer i løpet av lørdagen. Følge barna opp i kirketårnet, hjelpe til med maten og gå sammen med dem på aktiviteter.

Kan du tenke deg å være med? Kryss av i påmeldingen. På forhånd tusen takk!

Vi gleder oss til en morsom og spennende helg!

Hilsen Bruno Leonardi Hersdal og Ingvild Pettersen (tlf. 452 454 61)