Ny påmelding for utsatt konfirmasjon 2020

Påmelding til nye datoer for konfirmasjon som ble utsatt i mai 2020

Nye datoer for konfirmasjoner i Sørnes kirke for konfirmantkullet 19/20 er lørdag 5.september og lørdag 12.september 2020. Konfirmasjonen blir klokken 12.00.

Konfirmantene må melde seg på på nytt ved å trykke på påmeldingslinken under, der dere velger datoer. Hvis det blir mange på en lørdag blir det to konfirmasjonsgudstjenester den dagen, klokken 12.00 og klokken 14.00.

Selv om nye tidspunkt for konfirmasjon nå er satt, så vil vi understreke at gjennomføring på disse nye datoene er avhengig av utviklingen av restriksjoner knyttet til Koronaviruset. Her forholder kirken seg til helsefaglige råd og myndighetenes beslutninger, både på nasjonalt og lokalt plan. Vi håper på forståelse for at vi må ta dette forbeholdet slik situasjonen er pr. i dag.

TRYKK HER FOR PÅMELDING